Värt att veta om Countrysmart!

Countrysmart är magasinet för inredning, livsstil och trender. Här finns människorna som valt att se värdet av livet på landet där smart står för lika delar rustika, kreativa lösningar som för klassisk och naturlig elegans. Alltid brett, ofta lite nördigt. Countrysmart är för alla som gillar livet på landet. Om så bara för en weekend med dress code smart casual.

Magasinet Countrysmart gör vi för alla som vill se, höra och läsa om andra som vågar ta ut svängarna lite extra och satsa på nytt. Eller gammalt. Men inte direkt som på det gamla bondesamhällets tid då lantbrukaren släppte ut korna, stängde om hönsen och drog till stan för att roa sig en kväll. Idag är det tvärtom. En weekend på landet à la country style lockar stadsborna till små hotell med unik inredning och personligt bemötande..

Restauranger i små byar serverar mat på egenodlade och närproducerade råvaror, och belönas med högsta betyg i media och av foodies. Designers, författare, arkitekter, och medieprofiler tar över och skapar fantastiska hem i gamla gårdar och hus som en gång varit skolor, brandstationer eller lador.

Trädgårdsintresset blomstrar, mathantverket och besöksnäringen frodas. Nya företag utvecklas, och allt har blivit möjligt, genom digital teknik och nya distributionsformer. I Magasinet Countrysmart delar vi med oss av det bästa från det moderna livet på landet. Främst i Sverige, men också från andra länder, och självklart rapporterar vi från de stora mässorna med de senaste trenderna för livsstil och inredning.

Vi gräver också gärna i berömda designens och stora människors historia. För vem vill inte ha koll på hur många extra skivor som finns till Dag Hammarskjölds matbord? Eller varför Ernest Hemingway hade så få stolar i sitt stora hus på Cuba.

Sist men inte minst: också författare, designers eller journalister kan numera ha höns i sin trädgård. Precis som den berömda Deborah Midford, hertiginna av Midfordshire, hade hemma på slottet. Allt i en blandning av klassiskt, rustikt och hållbart. Så sant som det är sagt: Quality never goes out of style. Därför är Magasinet Countrysmart alltid värt att läsa och att synas i. Var och när som helst.

Till omslaget på vårt första nummer valde vi en bild från Beckers. Sommarens färgskala och tonvikt på rustikt och genuint.

Här finner du exempel på artiklar som är med i Countrysmart nr 1 – 2019.

Artikeln om Leif Mannerström.

Artikeln om Daniel Berlin Krog.

Artikeln om Peter Englander och glasade rum.

Artikeln om världscupen i Göteborg.

Verifierad av MonsterInsights