Countrysmart - låga trösklar, högt i tak!

Du når oss enklast på adresser red@countrysmart.se
Vi samarbetar gärna och ser fram emot dina idéer och förslag. VI är alltid på jakt efter nya miljöer, personer eller produkter som har det där lite extra. Det vi kallar Countrysmart.

Kristina Fröling, chefredaktör. 
Utbildad i information och PR vid RMI-Berghs, Stockholm. Journalistutbildning vid Poppius Journalistskola, Stockholm. Sedan 1989 egen företagare. Redaktör och skribent samt fotograf för en rad bransch-, fack- och kundtidningar samt livsstilsmagasin.  Personporträtt av många kända profiler och resereportage från besöksmål, hotell och restauranger runt om i världen. Böcker utgiven på Brombergs samt Gothia Förlag. Reporter på Österlenmagasinet från 2012 till september 2016. Chefredaktör för Lifestyle Home & Country fram till december 2018.

Lars Ottoson, ansvarig utgivare/AD
Formgivare och fotograf. Utbildad i marknadsekonomi vid IHM i Stockholm, arbetat som AD i byråbranschen. Övergick redan i unga år till att vara egen företagare. Var föregångare med att se möjligheterna med den digitala utvecklingen inom primärt den publicistiska världen och den grafiska industrin. Föreläste flitigt om teknikdriven affärsutveckling och gav ut magasinet ”Desktop” som väckte stor uppmärksamhet i vida kretsar. Anlitat som föreläsare hos RMI Berghs, Grafiska Institutet samt en rad företag inom näringsliv, organisationer och förvaltningar. Producerat en rad tidningar och utbildningsinsatser. Stort engagemang i lokal och regional utveckling med fokus på näringsliv och digitaliseringens möjligheter. Art director för Lifestyle Home & Country till december 2018.

Kerstin Karlsson, försäljning
Kerstin Karlsson har ett livslångt intresse för försäljning och redan som liten visste hon vad hon ville. Efter utbildning i Temposkolan fick hon genast anställning och avancerade snabbt till högre tjänst. Under tio år ansvarade hon för annonseringen i SVT:s interna tidning och sedan många år är hon nu egen företagare med lång erfarenhet av mediaförsäljning i en rad tidskrifter. Tack vare sitt genuina engagemang i varje kontakt ser hon till att allt blir rätt, riktigt och väl genomfört för allas bästa.

Magasinet Countrysmart ges ut av Coachhouse AB.

REDAKTION
Magasinet Countrysmart
Coachhouse AB
Tomegatan 26, 273 34 Tomelilla
www.countrysmart.se

CHEFREDAKTÖR
Kristina Fröling
kristina.froling@countrysmart.se
0708-658 137

ANSVARIG UTGIVARE/AD
Lars Ottoson
lars.ottoson@countrysmart.se
0708-15 96 20

FÖRSÄLJNING
Kerstin Karlsson
kerstin.karlsson@countrysmart.se
070-523 76 39

www.countrysmart.se
Facebook: #magasinetcountrysmart
Instagram: countrysmart.se

Magasinet Countrysmart ansvarar ej för icke beställt material.

© 2019 Countrysmart

Verifierad av MonsterInsights